VALOKUVAUSKURSSIT

Kuulostavatko aika, aukko ja ISO hämärästi tutuilta, mutta et ole ihan varma, miten ne liittyvät toisiinsa?
Tai haluaisitko oppia ottamaan luonteikkaita kuvia läheisistäsi?
Vai onko haaveenasi sittenkin sisustaa kotia itse otetuilla, tyylikkäillä arkkitehtuurikuvilla?
Vai mahtaisiko lopulta rento lähestyminen kuvaukseen oman kaveriporukan kanssa – ehkä lasillisella kuplivaa ryyditettynä – ollakin sinun juttusi?
Lue alta lisää ja valitse oma tapasi osallistua!

KERÄÄ OMA PORUKKA, SUUNNITELLAAN TEILLE KURSSI!

Voit kerätä esimerkiksi kaveripiiristäsi, sukulaisistasi tai työpaikaltasi porukan, jolla on samansuuntaisia haaveita; oppia taitavammaksi valokuvaajaksi eri osa-alueilla ja viettää aikaa yhdessä. Kun saatte 8-12 valokuvauksesta kiinnostunutta henkilöä kerättyä, ottakaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Näin kurssin aikataulun, keston ja juuri teidän ryhmäänne kiinnostavan sisällön suunnittelu voi alkaa!

…TAI VALITSE HALUAMASI KURSSI JA ILMOITTAUDU!

Voit ilmoittautua haluamallesi kurssille itseksesi tai halutessasi vaikkapa kaverin kanssa. Kurssi toteutuu, jos kyseiselle kurssille asetettu minimiosallistujamäärä täyttyy. Osallistujien erilaiset kuvaustaustat, iät, elämänkokemukset ja näkemykset luovat kurssille aina uniikin alustan, jossa on kivaa oppia niin omia kuvia ottaessa, kuin muiden kuvia katsoessakin. Kursseilla vallitsee mukava ja avoin ilmapiiri ja osallistua voi kuka vain. Tervetuloa!

VIELÄ KOLMAS VAIHTOEHTO: kuvaa, saa palautetta ja opi etänä!

Jos et kerta kaikkiaan pysty irroittamaan arjestasi tai viikonlopuistasi juuri nyt aikaa, jolloin pääsisit paikalle, mutta etänä luettu opetusmateriaali ja tehtävät kiinnostaisivat, ilmoittaudu sähköisesti suoritettavalle kurssille. Lähetettyäsi ottamasi kuvat tehtävienpalautusalueelle saat niistä kannustavaa ja korjausehdotuksia sisältävää palautetta. Saat jokaisesta lähettämästäsi kuvasta kirjallisen palautteen, joka auttaa sinua kehittymään kuvaajana ja pitämään kuvausharrastusta aktiivisena.
Mikäli kuvaushommat ja teoria ovat jo tarpeeksi hallussa, mutta kaipaat pikemminkin tekemisen aktivointia? Tehtäväkimaran avulla saat haastetta, kiinnostavia tehtävänantoja ja rakentavaa kritiikkiä ja mikä parasta – voit suorittaa tehtäviä täysin omassa aikataulussasi!


TULEVAT KURSSIT

Uuden kurssikalenterin rakennus on käynnissä parhaillaan, mutta julkaisu on viivästynyt sopivan kurssitilan löytämisen vuoksi. Ongelmaa selvitetään parhaillaan!

YKSITTÄISET TEEMAOPETUKSET (KESTO 3 TUNTIA/ YKSI PÄIVÄ 33€, 6 TUNTIA/ KAKSI PÄIVÄÄ 63€, 9 TUNTIA/ KOLME PÄIVÄÄ 83€)
Sisältää sähköisen opetusmateriaalin, kontaktiopetuksen, kuvaustehtäviä ja suullisen tai kirjallisen henkilökohtaisen palautteen otetuista kuvista.
1 Aika, aukko, ISO (perusteet)
2 Ihmiset!
3 Katuvalokuvaus
4 Minimalismin mahti
5 Vaikuta! Rajaus, kuvakulma ja sommittelu
6 Arkkitehtuurikuvaus
7 Luontoon hop!
8 Kuvankäsittelyn perusteet
9 Nyt käsitellään 1 (kuvan visuaalisuuden tehostaminen)
10 Nyt käsitellään 2 (kuvamanipulaatiot)

KEVÄT- JA SYYSKAUDEN VALOKUVAUSKURSSIT (6 x 2,5 TUNTIA) 119 €, ETÄKURSSINA 39€
Sisältää kuusi kontaktiopetuskertaa, sähköisen opetusmateriaalin, runsaasti kuvaustehtäviä ja suullisen palautteen otetuista valokuvista.

1 Valokuvauskurssi syyskuu-marraskuu 2019
2 Valokuvauskurssi helmikuu-huhtikuu 2020
3 Tehtäväkimara (Käynnissä ympäri vuoden! Sisältää hauskoja ja haastavia valokuvaustehtäviä ja kirjalliset palautteet lähetetyistä kuvista)
4 K-60 (eläkeläisten ikioma kuvauskurssi)

RÄÄTÄLÖIDYT KURSSIT
Sisältää sovitun määrän kontaktiopetuskertoja, sähköisen opetusmateriaalin, runsaasti kuvaustehtäviä ja suullisen palautteen otetuista valokuvista.

1 Kaverien kanssa
2 Duuniporukalla