bookkaa kuvaus!

Oletko jo monta kertaa miettinyt, että pitäisi “joku kerta” otattaa hyvät kuvat perheestä, rakkaimmista, ystävistä, vanhasta kissapariskunnasta, kesämökkipäivästä, isovanhemmista tai ihan sinusta itsestäsi? Onneksi olkoon, olet tullut oikeaan paikkaan! Nyt on se hetki.

 
 

PROFIILIKUVAUS 130 €

Kun haluat viestiä asiakkaillesi omaa persoonaasi, ammattitaitoasi ja työnkuvaasi, ei mikään voita onnistunutta kuvaa. Kerro, mitä haluat kuvillasi muille viestittää, niin toteutetaan se ja vielä vähän enemmän!

Otamme aina runsaasti erilaisia kuvia ja kuvauspaikkana voi olla sinun kotisi, työpaikkasi, luonto, kaupunki tai jokin muu sinua ja ajatuksiasi kuvaava paikka. Sisäkuvauksissa käytän usein salamalaitteita, mutta pehmein ja imartelevin valo syntyy usein luonnonvalossa kuvattuna. Suunnitellaan yhdessä – sinä päätät!

Ai niin, ja jos koet, että sinusta ei ole koskaan onnistuttu ottamaan hyvää kuvaa, voit uskoa että tämän jälkeen on! Olen kuvannut yli 80 henkilön profiilikuvan ja kuvattavat ovat olleet aina tyytyväisiä.

Profiilikuvauspaketti sisältää kolme kuvagalleriasta valitsemaasi kuvaa printti- ja webbilaatuisina, valmiina käyttöön! Lisäkuvat ovat 20€/ kpl.

perhekuvaus 269€

Ei ole väliä, oletteko perhe, johon kuuluu sinä ja kultakalasi, rimpsu lapsia ja kumppani tai vaikkapa koko suku ja eläimet kerralla. Pääasia on taltioida rakkaita, tärkeitä hetkiä ja henkilöitä ja saada mahdollisuus nauttia laadukkaista kuvista vielä vuosikymmeniäkin myöhemmin. Kerää itsellesi tärkeät henkilöt tai anna aina yhtä merkityksellinen lahja jollekin rakkaalle.

Suurelle porukalle (yli 6 hlöä) suosittelen kuvausta ulkona, ellei teiltä löydy sopivaa ja tarpeeksi suurta sisätilaa omasta kodistanne. Perinteisiin lapsi- ja perhekuvauksiin sopii mainiosti kuvauspaikaksi oma koti tai vaikkapa puisto, metsä, meren ranta tai muu haluamanne paikka. Tulen lasten kanssa erinomaisesti toimeen ja koe

Perhekuvauspaketti sisältää seitsemän kuvagalleriasta valitsemaanne kuvaa printti- ja webbilaatuisina. Lisäkuvat ovat 20€/ kpl.

KEKKERIT 135€/H

Juhlat, mikä täydellinen hetki kokoontua yhteen ja päivittää kuulumiset vanhojen kavereiden kanssa ja tavata nippu uusia tuttavuuksia! Kyseessä voi olla häät, kastajaiset, tyttöjen ilta, ylioppilasjuhlat tai ihan mikä vain muu tapahtuma, josta haluat saada muistoksi tunnelmaa täynnä olevia, dokumentaarisia kuvia.

Dokumentaarisessa kuvauksessa kuvaaja on helposti lähestyttävä, mutta samalla huomaamaton siten, että kuvaus ei häiritse tilaisuutta eikä sen vieraita. Kuvaaja on mukana siellä, missä tapahtuu; tarkkaillen ja tallentaen ikimuistoisia, aitoja hetkiä ohjaamatta kuvauksia.

Dokumentaarisen kuvauksen yhteyteen on mahdollista järjestää myös suunnitellumpi kuvausosio, jossa esimerkiksi juhlien päätähdet pääsevät rauhassa kuvattaviksi. Dokumentaarisia kuvia ei lähtökohtaisesti kevyitä säätöjä lukuunottamatta käsitellä, mutta erikseen sovitut potrettikuvat saavat huolellisen käsittelyn toiveiden mukaan.

Kekkerikuvauspaketti sisältää useita kymmeniä kuvia, riippuen kuvauksen kestosta. Kerro, millainen tilaisuus teille on tulossa, niin suunnitellaan teidän tarpeitanne vastaava kokonaisuus yhdessä!